Standuri Expozitionale Personalizate

“Intr-o manifestare expozitionala firma participanta este reprezentata de standul sau, imagine scenografica a firmei sale, a produselor sau a serviciilor oferite. Aceasta imagine trebuie sa ramana bine “imprimata” in memoria vizitatorilor pentru a fi usor recunoscuta ulterior, in momentul in care acestia se vor afla in fata produselor, reclamelor publicitare sau website-ul expozantului”   Theodore Levitt 

In cadrul unui eveniment expozitional participa cateva zeci de companii, cu oferte de cele mai multe ori asemanatoare deci concurente. Principalul obiectiv al companiilor este acela de a genera interactiune intre personalul expozant si potentialii clienti, intre oferta expusa si vizitatori. Standurile personalizate va ofera practic o infinitate de posibilitati de exprimare a identitatii firmei si de captare in acelasi timp a atentiei vizitatorilor.

 

I. Proiectarea Standului Expozitional

Ne mandrim cu versatilitatea si modul de punere in aplicare al proiectelor noastre. Designerii nostri aleg intotdeauna cele mai bune solutii pentru promovarea produselor sau serviciilor companiei dumneavoastra in cadrul evenimentului expozitional. Cerintele unei companii care produce articole textile si care se adreseaza publicului larg, vor fi total diferite fata de cele ale unei companii farmaceutice care isi doreste educarea medicilor. De aceea ne asiguram ca vom propune intotdeauna un design adecvat domeniului de activitate al expozantului.

 

*************************************************************************************************************************************************

 

II. Analiza si Consultanta 

Prima noastra sarcina este aceea de a stabili cerintele dumneavoastra. In cadrul unei intalniri vom discuta despre ceea ce va doriti de la standul expozitional, despre locatie si perioada în care va avea loc evenimentul, care este publicul ţintă şi ce anume doriti sa obtineti prin participarea companiei dvs. in cadrul evenimentului.

Pentru a putea transmite un mesaj de branding corect este necesar sa aveti disponibile toate informatiile legate de compania, produsele sau serviciile dvs.( logo-uri, cataloage de produse, filmulete de prezentare, toate de preferat in format digital).Procesul acesta de adunare a informatiilor este destul de lung, mai ales in cazul companiilor mari. Va sugeram ca acest proces sa inceapa cat mai devreme, inainte de stabilirea altor prioritati.

 

 

 *********************************************************************************************************************************************

 

III. Conturarea Proiectului

Dupa ce ne vom forma o opinie in legatura cu ceea ca va doriti de la acest stand si implicit bugetul alocat realizarii acestuia, designerii nostri vor incepe schitarea in linii mari a standului tinand cont totodata si de functionalitatea lui.

Schita standului va fi trecuta intr-un render 3D, nivelul de realism oferit de designerii nostrii fiind remarcabil. Veti putea analiza standul din diverse pozitii si unghiuri reusind sa va faceti o idee in privinta dimensiunilor si a impactului pe care il va avea standul in fata vizitatorilor expozitiei.

 

*********************************************************************************************************************************************

 

IV. Documentatie Proiect

Urmeaza etapa in care se realizeaza Documentatia necesara avizarii Proiectului de catre Organizatorii Expozitiei. Aceasta va include :

    • realizarea conceptului expozitional (prezentare tridimensionala in policromie)
    • schita de amenajare a standului (perspectiva axonometrica)
    • planul electric (schita + estimat consum electric)

 

*********************************************************************************************************************************************

 

V. Constructia Standului

Ultimul pas este acela de a construi standul dvs. O mare parte din elemente se vor realiza in atelierul nostru si vor fi testate inaintea inceperii montajului pentru expozitie, pentru a ne asigura de imbinarea corespunzatoare a acestora.

 

***********************************************************************************************************************************************

Daca aveti nevoie de mai multe detalii in legatura cu o participare la un eveniment expozitional ne puteti contacta telefonic, sau puteti trimite un email la adresa noastra de Contact.

Mult succes la evenimentele viitoare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send Request Offer
Montajul you demontajul standului
Making exhibition concept (three-dimensional presentation in full color) Outline planning booth (axonometric projection view)

Written by