Servicii

Prezentare gama de servicii


 • Amenajari Standuri Expozitionale

  In cadrul unui eveniment expozitional participa cateva zeci de companii cu oferte de cele mai multe ori asemanatoare, deci concurente. Principalul obiectiv al companiilor este acela de a genera interactiune intre personalul expozant si potentialii clienti, intre oferta expusa si vizitatori. Standurile personalizate va ofera practic o infinitate de posibilitati de exprimare a identitatii firmei si de captare in acelasi timp a atentiei vizitatorilor.

   


 • Productie Publicitara

  Asiguram clientilor nostri servicii complete de productie publicitara, de la realizarea panourilor grafice pentru sistemele Pop-up, Roll-up si EGO si pana la personalizarea meselor de sampling sau a info-deskurilor, indiferent daca structurile au fost sau nu achizitionate din oferta noastra. Pentru proiecte deosebite va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa noastra de Contact.

   


 • Proiectare 3D

  Experienta acumulata in decursul timpului ne-a demonstrat cat este de importanta etapa de proiectare pentru reusita unui stand expozitional. Plecand de la ideile si strategia de marketing propuse de compania dumneavoastra, echipa noastra de designeri reuseste de fiecare data sa obtina un stand expozitional de un mare impact vizual, luand in calcul totodata si functionalitatea acestuia.

   

Lorem ipsum dolor sit amet
exhibition stand
Custom Stands