Despre Noi

Am inceput in 2002 ca o mica agentie de publicitate, oferind inca de la inceput clientilor nostri o gama variata de sisteme profesionale de afisaj de tip Roll-up, Pop-up, Info-desk, Z-holder s.a.

Incepand cu anul 2007 firma a inceput colaborarea cu Charming -Allestimenti Stands, agentie cu peste 15 ani experienta in domeniul amenajarilor de spatii expozitionale. Practic prin aceasta colaborare, am inceput sa oferim suport logistic complet pentru clientii care isi doreau o participare de exceptie in cadrul targurilor de profil.

In anul 2011 achizitionam o serie de echipamente pentru print de mici si mari dimensiuni (Cannon si Mimaki ) reusind astfel finalizarea ofertei noastre in ceea ce priveste piata dedicata productiei publicitare din Romania . Cele trei domenii principale de activitate ale agentiei se completeaza acum reciproc: Sisteme profesionale de expunere- Amenajari Standuri Expozitionale – Print-uri  si Productie Publicitara.

 

De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Experienta de peste 9 ani in domeniul productiei publicitare!
  • Un raport calitate/pret competitiv la toate produsele si serviciile oferite!
  • Flexibilitate din punct de vedere al conditiilor de plata.
  • Livrare rapida a produselor din gama sistemelor de afisaj profesional

 

Canon iPF815. Aceasta imprimanta de format mare de 44 inchi (1,1 metri) ofera calitate exceptionala, flexibilitate si viteze uimitoare.

 

providing technical solutions from the very beginning and professional products for display systems
Month of sampling
Kalu
From this it does alegeti pe noi?
Our Team
From this it does alegeti pe noi?
Our Team
products
Flexibility
[Hr] Tudor Barbulescu Our Product Manager Project Manager Innocent Radescu Constantin Toader Claudiu Malinetescu Developer Product Manager
professional display systems